Flurimi Fashion

Kompania Flurimi u themelua në vitin 2000, si biznes individual, themelues i kësaj kompanie është z.Avni Kryeziu. Veprimtaria kryesore e kësaj kompanie është shitja me pakicë  e prodhimeve të  tekstilit.

 

Fillimisht kjo kompani aktivitetin e saj afarist e zhvilloi në lokacionin e Malishevës me pas ne saje te menaxhimit efikas  kompania i zgjeroi kapacitetet e saj duke zhvilluar veprimtarin e saj edhe ne lokacionin e Suharekës, viti2005 dhe ne Prizren, viti2007.

Tash së fundmi pronari i kompanisë  z. Avni Kryeziu nënshkroi kontratë  me kompaninë turke me renome botërore Mavi me ç' rast kompania Flurimi u bë përfaqësues i kësaj kompanie për qytetin e Prizrenit.